Rakennuslupa elokuu 2018

Rakennuslupaa odotimme monta hetkeä. Vihdoin se tuli. Olemme aiheesta todella onnellisia, vaikka realistisesti ajateltuna kaikki ”hauskuus” mitä rakentamiseen tulee on vielä edessäpäin.

Rakennuslupa 08.2018
Rakennuslupa 27.8.2018

Vuoden 2017 lopussa, taisi olla marraskuussa, Vantaan kaupungin rakennusvirasto ihan lehtijuttuja myöten ilmoitti, että heillä on kriisi. Ja sen tähden he eivät ottaneet vastaan enää rakennuslupahakemuksia. Ilmoitus asiasta tuli Lupapisteen asiakkaille sähköpostilla 14.12.2017.

Tämä toki tarkoitti meille mahdollisesti reipasta viivästymistä projektin toteuttamiseen, koska lupavaihe tulisi viemään odotettua kauemmin.

Ja lupavaiheen loppuhetket olivatkin täynnä yllättäviä täydennyspyyntöjä. No, ei kuntalainen voi muuta kuin tehdä sen minkä viranomainen vaatii. Teimme sen mitä pyydettiin. Ja lopussa kiitoksena rakennuslupa. 🙂

Seuraavat vaiheet olivat vastaavan työnjohtajan nimeäminen ja aloituskokouksen pitäminen.

Alla kuvia tontista ennen kuin seuraavat vaiheet aloitetaan. Joistakin kuvista voi nähdä vanhan talon jättämän kuopan tontille.

 

Kaikki kuvat ovat omia, jollei toisin mainita. Kuvien käyttö ilman asianmukaista viittausta kuvan alkuperään on kielletty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *